2011. október 23., vasárnap

Harmónia ásvány karkötő - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Harmónia karkötő
A karkötő kb. 19cm hosszú, gumis és 8, 10mm-es ásványokból (ózsakvarc, ametiszt, hegyikristály)állítottam össze.
Ez a kombináió nemcsak harmóniát áraszt magából, hanem Téged is harmóniába hoz!
Ha pedig harmóniában vagy, akkor élvezheted egyéb pozitív hatásait ezeknek a köveknek. : -)
A rózsakvarc hatással van a lelki terhek megszüntetésére, agresszióra. Nyugtatja a kedélyállapotot. Erősíti az idegeket, és fokozza a romantikát.
A hegyikristály jó ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén. Alkalmas negatív energiák levezetésére, aura tisztítására, erősítésére és védelmére. Feloldja az energiablokkokat
Az ametiszt erősíti a koncentrációt és kiválóan alkalmas a meditációhoz. Támogatja az intuíciót. Nyugalmat hoz és gondoskodik a pihentető alvásról. Segít elűzni a félelmet, haragot, szorongást és a mérget. Kiegyensúlyozó hatással van a belső nyugtalanságra. Kiegyenlíti a vérnyomást is.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám! : -)
Kristályok tisztítása
Nagyon fontos, hogy karkötőnket mindenképpen tisztítsukmeg mielőtt hordanánk. Normál tisztítás: folyó langyos vagy hideg víz alatt pár percig mossuk a kristályt (kivéve a porózus kristályokat). A porózus kövek közé tartozik az azurit, a malachit, a krizokolla, és a türkiz. ) Majd ha lehet, helyezzük ki a napra, úgy 2-3 órára. Rózsakvarc és az ametiszt esetében azonban óvatosabban, mert fakulhat az erős napsütés hatására.
Kristályunkat ne adjuk más kezébe, mert ráhangolódott a mi belső rezgésünkre, energiánkra.
Vállalom horoszkóp alapján összeállított és csakrák szerinti karkötők készítését, akár egyedi méretben is! Továbbá a kövek tulajdonságai alapján is állítok össze kombinációkat!
Forduljanak hozzám bizalommal!
 


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-10-21 16:28
. Harmónia ásvány karkötő - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Fontos